Referenties

HVO MEAT BV is oktober 2020 overgestapt op de automatisering van U-Byte. Voordien hebben we in een half jaar tijd samen met U-Byte alles voorbereid om in een keer over te kunnen. U-Byte kwam elke maandag en in oktober een volle week om de nieuwe automatisering te begeleiden. Het is een transparant systeem en de service is uitstekend. Als we ‘s morgens om 04.00 uur een vraag hebben, reageren ze. In zee gaan met een andere automatiseerder is een hele beslissing waar je met het hele team achter moet staan. Je moet goed weten wat je wilt en waarom. Uiteindelijk is zo’n systeem ook de kassa van je bedrijf met de factuur aan het eind van het traject. U-Byte kwam voor ons als beste uit de bus. In 2022 verhuizen we naar een nieuwe locatie. De automatisering is nu in kannen en kruiken, we kunnen ons geheel richten op die verhuizing.”

Matthijs de Jong
HVO MEAT BV
www.hvomeat.nl

“De PALI GROUP wil automatiseren met standaarden zonder dat de flexibiliteit van onze processen in het gedrang komt. Ruim 10 jaar werken we met U-Byte en inmiddels sturen we twee van onze bedrijven volledig aan met hun hard- en software. Order entry, productie, documentatieafhandeling, voorraadbewaking, tracering en voorbereiding facturatie. We hebben een ‘standaard pakket’ dat zodanig is geïmplementeerd dat het voelt als maatwerk. Support en branchekennis van U-Byte zijn uitstekend. René Wouters is een goede (sparring)partner. Wij kozen voor U-Byte om hoe ze de juiste systemen optuigen en hoe ze complexe processen vertalen in eenvoud voor de gebruiker, want alles is uitermate gebruiksvriendelijk. De begeleiding vanuit de leverancier vraagt veel en dat is bij hen in goede handen. Bovendien hebben we een prima klik.”

Alex van Vreede
Divisie Manager ICT PALI GROUP
www.paligroup.nl

“We hebben binnen VLEESEXPERTS ons oude systeem in 2018 geheel door U-Byte laten vervangen nadat we alle wensen op een rij hadden gezet. Nu hebben we precies wat we nodig hebben en kunnen we altijd zaken toevoegen. Onze automatisering is er 100 procent op vooruitgegaan; alles werkt efficiënt en is overzichtelijk, en iedereen kan leren werken met dit systeem. De mensen achter U-Byte zijn gewoon vriendelijk en werkelijk 24/7 bereikbaar. Onze culturen passen bij elkaar. Vleesexperts groeit flink en de automatisering ontwikkelt met ons mee. René Wouters pakt zaken snel op en denkt goed mee en we hebben veel inspraak over hoe iets gaat worden. Dat is fijn werken.”

Angelo Brozzu
Operationeel bedrijfsleider Vleesexperts
www.vleesexperts.nl

“Mensen kunnen fouten maken. In de 10 jaar dat VEALFINE met U-Byte werkt, doet hun hard- en software dat niet. U-Byte heeft onze binnendienstfunctie geautomatiseerd van volledige afhandeling van orderinvoer tot verwerking, en van facturering tot statistieken. Dagelijks kan ik omzet, marges en voorraad zien. Daardoor kan ik snel schakelen met klanten en hiermee liggen we voor op onze concurrentie. Dat vind ik waardevol als toonaangevende speler in Europa op het gebied van kalfsvlees. René Wouters schakelt snel en vertaalt onze wensen in praktische software. Enkele jaren geleden heeft U-Byte een nieuw pakket gebouwd waarmee alles sneller werkt. René was hier wekelijks om stap voor stap de trajecten samen aan te pakken. Zo is onder meer de snijplanning volledig geautomatiseerd. Ook over de prijs zijn we tevreden. Alles klopt.”

Mark van Roekel
Commercieel manager VealFine
www.vealfine.nl